Etusivu

Esittely

Irlanninsusikoirat

Cirneco dell'etnat

Uutisia

Pentuja

Pentueet

Muistoissa
>
Yhteystiedot


Uutisia vuodelta 2014


Keiran ja Mayan sydänultra 14.8.

Keiran (Sapwood's Really Special) ja Mayan (Tequila Sapwood's Surycan) kanssa käytiin sydänultrassa ja molemmat saivat terveen paperit.
Maailmanvoittajanäyttely, Helsinki 8.8.

Maailmanvoittajnäyttelyyn matkattiin kolmen irliksen voimin, mukana siis Keira (Sapwood's Really Special), Maya (Tequila Sapwood's Surycan) ja Marvin (Gruagach Miracle Marvin). Tuksena Marvin JUN ERI4, Maya AVO ERI3. Keira VAL ERI. Cirnecoista mukaan oli ilmoitettu sijoitustyttö Minta (Cainnech Darling Dittany), jonka tuloksena JUN ERI2. Kiitos Anna-Riina aktiivisuudesta! Belle (Cainnech Beautiful Bella) oli myös ilmoitettu, mutta jäi pois näyttelystä.
Mella 8-vuotta 15.8.

Mella (Vespinja's Caramella) täyttää tänään 8-vuotta ja on siis jo veteraani-ikäinen!Mellan C.I.E. titteli vahvistettiin!

Mellan C.I.E. titteli on vahvistettu ja Mellan virallinen nimi tittelirimpsuineen on nyt siis C.I.B & C.I.E. & FI & NO & SE & Pohj MVA Vespinja's Caramella!Iiris 5-vuotta 4.8.

Iiris (Vespinja's Fiorella di Cainnech) täyttää tänään viisi vuotta!Kuopion näyttely 1.8.

Kuopion näyttelyyn osallistuttiin Marvinin (Gruagach Miracle Marvin) ja Mayan (Tequila Sapwood's Surycan) kanssa. Marvin esiintyi junioriluokassa ja tuloksena ERI1 SA. Mayan tuloksena avoimesta luokasta ERI3. Näyttelyyn osallistui cirnecoissa myös minun sijoitustyttö Minta (Cainnech Darling Dittany) ensimmäiseen näyttelyynsä tuloksella JUN ERI2. Kiitos Anna-Riina aktiivisuudesta!
Maastokisat, Tampere 12.7.

Bellen kanssa oltiin tänään maastokisoissa Tampereella. Bellen juoksi hienosti toiseksi tuloksella 240+238 yht. 478 ja sai kolmannen maastosertinsä.EIWC-viikonloppu 13.-15.6.

Meillä oli ilo ja onni olla mukana hienossa EIWC tapahtumassa, joka järjestettiin Suomessa Mustialan maisemissa.

Perjantaina ohjelmassa oli KV-maastokisat, joihin osallistui ennätysmäärä irliksiä! Kisoihin starttasi 33 irlistä. Maya (Tequila Sapwood's Surycan) oli tästä joukosta mahtavasti kolmas ja SIRL:n maastomestari 2014 pisteillä 236+240 yht. 476 ja sai ensimmäisen maastosertinsä! Illalla ohjelmassa oli vielä grillijuhlat.

Maya (Tequila Sapwood's Surycan)Lauantaina oli aamupäivällä ohjelmassa ryhmänäyttely, johon meiltä osallistui Keira (Sapwood's Really Special) ja Maya. Keiran tuloksena VAL EH ja Mayan tuloksena AVO ERI. Iltapäivällä lauantaina oli ohjelmassa mielenkiintoisia luentoja ja illalla vielä juhlaillallinen.

Sunnuntaina ohjelmassa oli EIWC:n erikoisnäyttely, johon osallistui huima määrä irliksiä, yli 200 koiraa!! Meillä mukana oli täälläkin Keira ja Maya. Keiran tuloksena VAL ERI ja Maya AVO EH. Kaikkiaan viikonloppu oli hyvin järjestetty ja oli kiva viettää aikaa hyvässä seurassa ja tutustua uusiin ihmisiin! Kiitos meidän puolesta kaikille mukana olleille!
Maastokisat, Kemi 29.5.

Mayan kanssa oltiin Mayan (Tequila Sapwood's Surycan) ensimmäisissä maastokisoissa Kemissä, Mayan tuloksena 203+225 yht. 428. Ihan lupaavasti siis meni ja tästä on hyvä jatkaa!Joensuun näyttely 18.5.

Tänään olimme Mayan kanssa Joensuussa näyttelyssä, Mayan tuloksena AVO ERI4 SA PN4.Oulun näyttely 18.5.

Cirneco kasvattini Chili (Cainnech Darling Dodder) osallistui ensimmäiseen näyttelyynsä, tuloksen JUN EH1. Tästä on hyvä jatkaa!
Derby maastokisat, Laihia 17.5.

Belle (Cainnech Beautiful Bella) on tänä vuonna derby-ikäinen ja niinpä osallistuimme Bellen kanssa kyseisiin kisoihin. Bellen tuloksena 205+193 yht. 398.
Maya 2-vuotta 4.5.

Maya (Tequila sapwood's Surycan) täyttää tänään kaksi vuotta!A-pennut 3-vuotta 20.4.

Cainnech A-pentue täyttää tänään 3-vuotta. Onnea pojille!

Arska (Cainnech Always First One)


Riona 5-vuotta 23.3.

Riona (Sapwood's One Little wish) täyttää tänään viisi vuotta!Marvin 1-vuotta 10.3.

Marvin (Gruagach Miracle Marvin) täyttää tänään jo yksi vuotta. Aika tosiaan kuluu nopeasti!
Tuusniemen näyttely 16.2.

Tuusniemen näyttelyyn meiltä osallistui irlanninsusikoirista Keira (Sapwood's Really Special), hienosti tuloksella AVO ERI1 PN1 VSP ja sert -> FI MVA.
Cirnecoista mukana oli sijoitustyttöni Minta (Cainnech Darling Dittany), joka esiintyi ensimmäistä kertaa pentuluokassa tuloksena ROP-pentu. Kiitos Anna-Riina aktiivisuudesta!
Silmätarkastuksia 18.1.

Tänään käytiin silmätarkastuksissa Keiran (Sapwood's Really Special), Mayan (Tequila Sapwood's Surycan) ja Marvinin (Gruagach Miracle Marvin) kanssa. Kaikki saivat terveen paperit!!
Kajaanin näyttely 11.1.

Tämäkin vuosi aloitetiin perinteiseen tapaan Kajaanin näyttelyssä Mayan kanssa, tuloksena NUO ERI1.
Vuoden 2013 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2012 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2011 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2010 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2009 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2008 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2007 uutisiin pääset tästä


Tiina Hentunen, Kirkkoharjuntie 4, 73600 Kaavi, 040 7449036, tiina.hentunen(at)cainnech.net