Etusivu

Esittely

Irlanninsusikoirat

Cirneco dell'etnat

Uutisia

Pentuja

Pentueet

Muistoissa

Yhteystiedot


Uutisia vuodelta 2010


30.10. Lahden näyttely

Tänään Riona (Sapwood's One Little Wish) oli Lahden näyttelyssä, jossa irlanninsusikoirat arvosteli Marianne Holm. Rionan tuloksena hienolla arvostelulla NUO ERI1 PN3 vara-sert ja vara-cacib.
24.10. Seinäjoen näyttely

Riona (Sapwood's One Little Wish) oli tänään Seinäjoen näyttelyssä ensimmäistä kertaa nuorten luokassa. Irlanninsusikoirat arvosteli Jarmo Vuorinen, Rionan tuloksena NUO ERI2.
9.10. SSVH:n makkaramaastot

Kävimme tänään koko porukan kanssa SSVH:n makkaramaastoissa Nilsiässä. Mella juosi itsensä hienosti pienten vinttikoirien toiseksi ja tyttärensä Iiris oli kolmas. Varsinkin Iiriksen hieno juoksusuoritus oli oikein iloinen yllätys. Rionalla ei oikein riittänyt into juosta kerralla loppuun asti, mutta lopulta kuitenkin Rionakin pääsi vieheelle. Conall ja Davin kävivät lopuksi juoksentelemassa yhdessä pienen pätkän vieheen perässä, mutta eivät osallistuneet kipailuun.

Muutamia kuvia päivältä

ensin Mella (Vespinja's Caramella)


sitten tyttärensä Iiris (Vespinja's Fiorella di Cainnech)


Riona (Sapwood's One Little Wish)


Davin ja Conall


Kaikki irlikset yhdessä21.9. Terveystarkastuksia

Rionalla (Sapwood's One Little Wish) tänään terveystarkastuksissa silmät ok, polvet 0/0 ja sydänkuuntelussa ei sivuääniä.
Myös Conallin (Hertta-Ässän Conall) ja Davinin (Gogamagog's Well Done) silmät tutkittiin ja molempien silmät olivat terveet.

Nyt kun Riona on virallisesti saanut terveen paperit terveystutkimusten osalta voimme hyvillä mielin suunnitella Rionalle pentuja ensi vuodeksi.
18.9. SVKL:n erikoisnäyttely

Kävimme Rionan kansssa Lahdessa Vinttikoiraliiton erikoisnäyttelyssä, jossa Riona oli junioriluokassa hienosti ERI1 PN4.
Seuraavassa näyttelyssä Riona onkin sitten jo nuortenluokassa.
11.9. Kalakukkomaastot

Mellan kanssa kävimme kokeilemassa maastojuoksua paikallisissa Kalakukkomaastoissa. Mellaa kiinnosti viehettä enemmän Islan kanssa leikkiminen, tuloksena siis disk.
15.8. Mella 4-vuotta!

Hyvä, että Iiriksen yksivuotisjuhlat ehdittiin juhlia, kun jo on mamma-koiran vuoro. Mella (Vespinja's Caramella) täyttää tänään jo neljä vuotta!

Mella 4-vuotta6.-8.8. Kuopion KV-näyttelyt

Olimme Kuopion näyttelyssä Rionan ja Iiriksen kanssa kaikkina kolmena päivänä. Rionan (Sapwood's One Little Wish) kanssa olikin oikein onnistunut viikonloppu. Perjantaina JUN ERI 1 ROP-juniori, tuomarina Ann Ingram Irlannista. Lauantaina JUN ERI 2, tuomarina Rainer Vuorinen. Sunnuntaina JUN ERI 1 PN 3 va-sert, tuomarina Svend Lövenkjaer, Tanskasta.

Iiriksen (Vespinja's Fiorella di Cainnech) kanssa viikonloppu ei tällä kertaa ollut kovinkaan hyvin onnistunut. Perjantaina EH 2. Lauantaina H. Sunnuntaina EH 1.
4.8. Iiris 1-vuotta!

Mellan tytöt ovat tänään jo yksivuotiaita nuoria neitoja. Isot onnittelut meiltä kaikille neljälle Vespinja's F-tytölle. Onnea Tara, Iiris, Fanny ja Utu!

Tästä sitä lähdettiin vuosi sitten


Tässä tytöt lähes vuoden ikäisinä, vasemmalta Tara, Iiris, Fanny ja Utu24.7. Irlanninsusikoirien erikoisnäyttely

Kävimme Rionan kanssa irlisten erikoisnäyttelyssä Tampereella. Rionan tulos tänään EH, tuomarina Markku Mähönen.
18.7. SIC Club Show

SIC:n club showssa tuomarina oli Barbka Novak. Meidän Iiriksellä ja Mellalla oli tänään eh:n päivä kummallakin. Loppukilpailuissa meni sitten jo paremmin Mellan jälkeläisryhmä oli BIS-4 ja Mella ja Iiris olivat BIS-2 pari.

Mella ja Iiris


Kaikkiaan oli kiva päivä mukavassa seurassa. Erityisen kiva oli nähdä kaikki neljä Mellan tyttöä omistajineen. Kiitos vielä kerran teille kaikille.

vasemmalta Mella, Tara, Iiris, Fanny, Utu ja Otto

11.7. Oulun KV näyttely

Iiris (Vespinja's Fiorella di Cainnech) yllätti minut täysin tänään Oulun KV näyttelyssä ollen JUN ERI1 PN1 ROP ja SERT. Tämä on Iiriksen kolmas serti ja ikää on vasta 11kk. Äitinsä Mella (Vespinja's Caramella) VAL ERI1 PN2. Cirnecot arvosteli Fernando Madeira Rodriques, Portugalista.

Mella ja Iiris
Riona (Sapwood's One Little Wish) tänään Oulussa JUN ERI2. Irlikset arvoseli Jo Schepers, Alankomaista.
5.7. Mella on nyt myös C.I.B.

Mellan valionarvovahvistus tuli FCI:ltä ja Mella (Vespinja's Caramella) on nyt virallisesti C.I.B.& FI & NO & SE & POHJ MVA
Tanskan matka

21.6. Suunnattiin kohti Tanskaa ja siellä pidettävää maailmanvoittajakoiranäyttelyä. Samassa yhteydessä käytiin myös cirnecoiden circuit näyttelyssä ja irlisten EIWC:n erkkarissa.
23.6. Cinecoiden circuitissa Iiris JUN EH 1 ja Mella AVO EH 2.
25.6. Maailmanvoittajassa olivat vuorossa irlikset Rionan tulos JUN ERI
26.6. Maailmanvoittajassa olivat näytillä cirnecot. Iiris JUN EH 2, Mella AVO ERI 2.
27.6. Irlisten EIWC:n erkkarissa Riona JUN EH

Riona (Sapwood's One Little Wish)
Mella ja Iiris (Vespinja's Caramella ja Vespinja's Fiorella di Cainnech)
29.-30.5. Joensuun näyttelyt

29.5. Joensuun kaikkien rotujen näyttelyssä oli meiltä mukana Mella (Vespinja's Caramella), Iiris (Vespinja's Fiorella di Cainnech) ja Riona (Sapwood's One Little Wish).
Irlikset arvosteli Stefan Sinko ja niitä oli ilmoitettu näyttelyyn 28. Rionan tulos JUN ERI1 PN4.
Cirnecot arvosteli Pekka Teini ja niitä oli näyttelyyn ilmoitettu 3. Mellan tulos oli VAL1 PN1 ja ROP ja Iiriksen JUN EH/1.

30.5. Joensuun kansainvälisessä näyttelyssä meiltä oli mukana Iiris ja Riona. Mella jäi tänään kotiin.
Cirnecoissa Iiris JUN ERI1 PN2 ja sert. Tämä oli Iiriksen toinen serti viikon sisällä. Rionan tulos tänään oli JUN EH1.

23.5. Aptus Show, Helsinki

Kävimme kaikkien tyttöjen kanssa Helsingissä Aptus Showssa. Cirnecoita oli ilmoitettu näyttelyyn 10 koiran verran ja ne arvosteli Säde Hohteri. Mellan sijoitus oli VAL ERI2 PN2 vara-cacib ja Iiriksen JUN ERI1 PN4 sert. Iiris siis sai ensimmäisen sertinsä äitinsä tapaan heti 9kk iässä Aptus showssa.

Irlikset arvosteli Jette Holm Jensen ja Rionan sijoituksena oli JUN ERI4.

kuvassa Iiris (Vespinja's Fiorella di Cainnech)

Vielä yksi kuva äidistä ja tyttärestä, kyllä niissä jotain samaa on.


16.5. Mätsäri

Tänään käytiin Iiriksen ja Rionan kanssa Kuopiossa mätsärissä harjoittelemassa. Hienosti sujui kummankin kansssa harjoittelu. Rionan kanssa oli vielä ekstraa, kun sijoitus oli lopulta BIS1.

Riona (Sapwood's One Litle Wish)
Iiris (Vespinja's Fiorella di Cainnech)

8.5. Lieksan näyttely

Iiriksen kanssa käytiin kylmässä ja tuulisessa Lieksan näyttelyssä, tuloksena EH/1. Tuomarina Saija Juutilainen
17.4. Vaasan näyttely

Käytiin Rionan kanssa Vaasan näyttelyssä. Rionan tuloksena ERI/4. Tuomarina Unto Timonen
28.3. Kaapelitehtaan pentunäyttely

Iiris oli tänään Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä ROP-pentu, kivalla arvostelulla. Tuomarina Ulla af Heurlin. Seuraavassa näyttelyssään Iiris onkin jo sitten junioriluokassa.
21.3. Tampereen näyttely

Riona oli tänään Tampereen näyttelyssä ensimmäistä kertaa junioriluokassa. Tuloksena kuudesta juniorinartusta EH/2. Tuomarina Anita Whitmarsh, Ruotsista.
13.3. Polvijärven näyttely

Tänään oli Iiriksen ensimmäinen näyttelyesiintyminen Polvijärvellä ryhmänäyttelyssä. Tuloksena hienosti ROP-pentu. Tuomarina Saija Juutilainen.


10.1. Kajaanin näyttely

Aloitettiin vuosi Kajaanin näyttelystä, jossa käytiin Mellan kanssa. Vuosi ei olisikaan voinut siinä suhteessa alkaa paremmin. Mellan tulos ROP ja cacib --> C.I.B (tietysti vielä vahvistusta vailla).


6.1. Match Show

Käytiin Rionan ja Iiriksen kanssa Kuopiossa mätsärissä harjoittelemassa.


Riona

Vuosi on jälleen vaihtunut.
Edelliselle sivulle
Tiina Hentunen, Kirkkoharjuntie 4, 73600 Kaavi, 040 7449036, tiina.hentunen(at)cainnech.net