Etusivu

Esittely

Irlanninsusikoirat

Cirneco dell'etnat

Uutisia

Pentuja

Pentueet

Muistoissa

Yhteystiedot


Uutisia vuodelta 2013


Vuosi 2013

Nyt onkin vuosi 2013 harrastusten osalta ohitse ja on aika kiittää kaikkia mukana olleita kuluneesta vuodesta! Nyt lepäillään ja sitten suunnataan uudella tarmolla vuoteen 2014.


Koira 2013 näyttelyviikonloppu 13.-15.12.

Osallistuimme perinteisesti messarin näyttelyihin, joita tänä vuonna olikin kolme näyttelyä peräkkäisinä päivinä. Kaikkiaan viikonloppu oli oikein mukava ja onnistunut. Oli kiva nähdä kaikkia tuttuja ja kavereita!

Perjantaina oli Helsinki woittaja. Cirnecoissa Belle (Cainnech Beautiful Bella) oli ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa tuloksella ERI1. Irliksissä Marvin (Gruagach Miracle Marvin) oli ensimmäistä kertaa juniriluokassa tuloksena EH, Keira (Sapwood's Really Special) oli Bellen tavoin ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa tuloksena ERI3 SA.

Lauantaina oli vuorossa Pohjoismaiden voittaja. Cirnecoissa Belle AVO ERI1 SA PN4 sert -> FI & NO MVA!! Irliksissä Marvinin (Gruagach Miracle Marvin) tuloksena JUN H, Keiran (Sapwood's Really Special) tuloksena AVO ERI1 SA.

Sunnuntaina oli vuorossa vielä Voittaja näyttely. Cirnecoissa Belle räjäytti potin ollen VAL ERI1 SA PN1 ROP cacib ja V-13. Irliksissä Marvinin (Gruagach Miracle Marvin) tuloksena JUN ERI3, Keiran (Sapwood's Really Special) tuloksena AVO ERI3 SA.

FI & NO MVA V-13 HeW-12 HeJW-12 Cainnech Beautiful Bella


Lahden KV näyttely 26.10.

Lahden KV näyttelyyn osallistuttiin neljän koiran voimin. Mukana meiltä oli Belle, Marvin, Maya ja Keira
Cirnecoissa Bellen (Cainnech Beautiful Bella) tuloksena NUO ERI1 SA PN1 VSP sert ja cacib. On se vaan hieno tyttö, viikon sisällä sert sekä maastokisoista, että näyttelystä!
Irliksissä Marvin (Gruagach Miracle Marvin) oli harjoittelemassa ensimmäisessä sisänäyttelyssään tuloksella PEK1. Muiden tulokset: Maya (Tequila Sapwood's Surycan) JUN ERI1 SA PN3, Keira (Sapwood's Really Special) NUO ERI2 SA.Hailuodon maastokisat 19.-20.10.

Hailuodon maastoissa oltiin mukana Bellen kanssa. Lauantaina oltiin turistina katsomassa muiden kisasuorituksia.
Sunnuntaina oli cirnecoiden vuoro ja tasainen kisa olikin cirnecoiden kesken. Lopulta Belle voitti pisteillä 228+208 yht 436! Tämä oli Bellen kolmas maastokisa ja toinen voitto.

Bellen tyylinäyte Sintun kuvaamanaHarstadin KV näyttely, Norja 5.-6.9.

Norjaan meiltä matkasi Belle (Cainnech Beautiful Bella), Riona (Sapwood's One Little Wish), Keira (Sapwood's Really Special) ja Maya (Tequila Sapwood's Surycan).

Lauantaina 5.9. oli Bellen vuoro olla kehässä. Bellen sijoitus mahtavasti NUO ERI1 SA PN1 ROP sert ja cacib ja kaiken huipuksi Belle oli vielä RYP3!!

Sunnuntaina oli irlisten vuoro. Riona hienosti VAL ERI1 SA PN1 VSP, cacib ja sai samalla viimeisen tarvittavan cacibin C.I.B. titteliin, jonka vahvistamista odotellaan. Maya JUN ERI1 SA PN3, sert ja Keira NUO ERI1 SA PN4, vara sert. Meillä oli siis varsin onnistunut reissu.


SSVH:n makkarajuoksut 22.9.

Savon Seudun Vinttikoiraharrastajien kauden päättäjäiset, makkaramaastot järjestettiin edellisviikon kisapellolla. Makkaramaastoihin meiltä osallistui Riona (Sapwood's One Little Wish), Iiris (Vespinja's Fiorella di Cainnech) ja Maya (Tequila Sapwood's Surycan). Iiris juoksi pienissä vinttikoiriaa ja juoksikin itselleen tyypilliseen tapaan koko matkan, sijoitus pienissä vinttikoirissa 8. Riona ja Maya juoksivat isoissa vinttikoirissa. Rionalle ei intoa riittänyt kovin paljoa alkua pidemmälle. Maya sen sijaan juoksi oikein hienosti ja sijoitus 5.


Kuopion ympäristön maastot 15.9.

Kuopion maastoihin meilt osallistui Belle (Cainnech Beautiful Bella) ja Arska (Cainnech Always First One). Belle juoksi alkuerässä 210 pistettä, se ei tällä kertaa riittänyt finaliin. Arska juoksi alkuerässä melkein koko matkan, mutta jätti kuitenkin lopussa leikin kesken. Pisteitä Arska sai huimat 47.


Vantaa KV näyttely 8.9.

Vantaan kaikkien rotujen näyttelyssä olimme Bellen (Cainnech Beautiful Bella) kanssa. Bellen tulos NUO ERI1 SA PN 2 vara-sert.


Ryhmänäyttely Tampere 1.9.

Mayan (Tequila Sapwood's Surycan) kanssa käytiin Tampereen ryhmänäyttelyssä. Mayan tulos JUN ERI1 SA.


Pentunäyttely Helsinki 31.8.

Marvinin (Gruagach Miracle Marvin) kanssa käytiin pentunäyttelyssä Helsingissä. Marvin esiintyi pikkupennuissa tuloksella PEK1.


Irlanninsusikoirapennut lähteneet uusiin koteihin!

Kaikki pennut C-pentueesta ovat lähteneet uusiin koteihin. Toivotamme pennuille perheineen onnellista ja pitkää elämää yhdessä.


Mella 7-vuotta 15.8.

Mella (Vespinja's Caramella) täytti jo 7-vuotta. Käsittämätöntä miten nopeaan aika kuluu.


Joensuun näyttelyt 9.-11.8.

Perjantaina Joensuussa oli ryhmänäyttely 10 ryhmälle. Meiltä näyttelyssä mukana oli Keira (Sapwood's Really Special). Keiran tuloksena NUO ERI1 SA PN1 ROP, sert!

Lauantaina Joensuussa oli KV näyttely, johon meiltä oli ilmoitettu Keira ja Belle (Cainnech Beautiful Bella). Tuloksena Keiralla NUO ERI1 SA vara sert. Bellen tuloksena NUO ERI2 SA PN3 v-cacib.

Sunnuntaina oli vuorossa myös KV näyttely, johon oli ilmoitettu myös Keira ja Belle. Keiran tuloksena NUO ERI1 SA PN3 vara sert. Bellen tuloksena NUO ERI1 SA PN1 sert ja cacib.
Iiris 4-vuotta 4.8.

Iiris (Vespinja's Fiorella di Cainnech) täytti 4-vuotta. Iiris vietti synttäreitään pentuja hoidellen.
SSVH:n Match Show 31.5.

Savon Seudun Vinttikoiraharrastajat ry järjesti Match Shown Kuopiossa, johon menimme harjoittelemaan Marvinin, Mayan ja Bellen kanssa. Belle oli lopulta kaunein kilpailuun osallistunut vinttikoira jo toisena vuonna peräkkäin.


Irlanninsusikoirien erikoisnäyttely 21.7.

Puolen vuoden näyttelytaukomme päättyi ja matkustimme Keiran kanssa irlanninsusikoirien erikoisnäyttelyyn Tampereelle. Tulomatkalla meillä oli kyydissä Maya, joka muutti meille asumaan lauman jatkoksi.
Sitten tuloksiin. Maya (Tequila Sapwood's Surycan) JUN ERI1 SA PN2 ROP-juniori ja varasert. Keira (Sapwood's Really Special) NUO ERI1 SA PN1 ROP-nuori ja BIS!!! Keira sai myös ensimmäisen sertinsä ja varsin mieleenpainuvalla tavalla.

Muutamia kuvia näyttelystä, kiitos kuvaajille!

Keira BIS!!


Keira ROP-nuori


Maya ROP-juniori


Keira


Maya

Iiriksen pennut syntyivät 22.6.

Cainnech D-pentue syntyi 22.6.
Iirikselle syntyi yksi uros ja kolme narttua. Kaikille Iiriksen pennuille on jo omat kodit odottamassa.Lisää pentuja sivulla


Rionan pennut syntyivät 14.6.

Cainnech C-pentue näki päivänvalon 14.6., kun Rionan pennut syntyivät.
Kokonaissaldona yksi uros ja neljä narttua.Lisää pentuja sivulla


Iiris on ultrattu kantavaksi!

Iiriksen kanssa käytiin ultrassa ja siellä saatiin varmistus, että meille tosiaan on tulossa kauan suunniteltu cirnecopentue kesäkuussa!

Lisää pentuja sivulla


Marvin!

Meille saapui uudeksi perheenjäseneksi ihana pieni poika Ruotsista, Marvin (Gruagach Miracle Marvin)!


Iitin maastokisat 19.5.2013!

Belle (Cainnech Beautiful Bella) osallistui ensimmäisiin maastojuoksukisoihinsa Iitissä. Aloitus oli hieno, Bellen pisteet 239+229 yht. 468 oikeuttivat voittoon ja Belle sai ensimmäisen maastosertinsä! Tästä on hyvä jatkaa.


kuva Sinttu Ruuskanen


Riona on ultrattu kantavaksi!

Kävimme Rionan kanssa ultrassa ja siellä näkyi useampia irlanninsusikoiran alkuja. Pentujen odotetaan syntyvän kesäkuun puolivälissä.


Iiris on astutettu!

Myös Iiris on astutettu onnistuneesti ja toiveissa on cirneco dell'etnan alkuja kesäkuussa.
Vanhempien kuvat:

FI & SE & EE MVA V-09 JV-09 PMJV-09 HEW-10 Anharbn Yellow River "Jokinen" & FI & NO MVA Vespinja's Fiorella di Cainnech "Iiris" Yhdistelmä KoiraNetissä
Lisätietoja pentuja sivulla


Cainnech A-pentue 2-vuotta 20.4.!

Cainnech A-pentueen pojat täyttävät tänään 2-vuotta!
Riona astutettu!

Riona on astutettu onnistuneesti ja toiveissa on pieniä irlanninsusikoiran alkuja kesäkuussa.
Vanhempien kuvat:

Amarach Calhoun X POHJ & FI & SE & NO MVA Sapwood's One Little Wish
pentueen sukutaulu KoiraNetissä
Lisätietoja pentuja sivulla


Lappeenrannan näyttely 1.4.

Nipsu (Cainnech Bold Bruce) osallistui Lappeenrannan näyttelyyn, tuloksena JUN EH. Tästä on hyvä jatkaa.
Kiitos Heini aktiivisuudesta!


Jämijärven ryhmänäyttely 23.3.

Eevi (Cainnech Beautiful Bessie) oli Jämijärven näyttelyssä, ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä, tuloksena ERI 1 SA PN 1 VSP sert. Näyttelyyn oli ilmoitettu kuusi cirnecoa Esa Ruotsalaisen arvosteltavaksi. Kiitos aktiivisuudesta ja paljon onnea Milla, Matti ja Eevi!
Pentusuunnitelmia

Tämän kevään pentusuunnitelmia hieman päivitetty pentuja sivulle, koska koirien juoksut ovat hieman myöhässä. Molemmat koirat on edelleen tarkoitus astuttaa heti seuraavista juoksuista, joiden odotetaan alkavan kevään aikana.
Turun näyttely 19.1.

Turun näyttelyssä käytiin Keiran ja Rionan kanssa. Tuloksena tytöillä Keira (Sapwood's Really Special) JUN ERI 1 SA PN 4 v-sert. Riona (Sapwood's One Little Wish) VAL ERI 2 SA PN 3.
Kajaanin näyttely 12.-13.1.

Vuosi aloitetiin jo perinteiseen tapaan Kajaanin näyttelyssä. Lauantaina oltiin näyttleyssä Keiran ja Rionan kanssa, tuloksena Keira (Sapwood's Really Special) JUN ERI 1 SA PN 2 v-sert ja RC ROP-juniori, Riona (Sapwood's One Little Wish) VAL ERI 1 SA PN 4. Sunnuntaina oltiin näyttelyssä Bellen (Cainnech Beautiful Bella) kanssa, tuloksena JUN EH 1.
Vuosi 2013

Vuosi on taas vaihtunut lepäämisen ja lenkkeilyn merkeissä.
Viikon kuluttua onkin sitten jo vuoden ensimmäinen näyttely.
Meillä on myös kaksi mielenkiintoista pentuetta suunnitelmissa tälle vuodelle. Näistä enemmän pentuja sivulla
Vuoden 2012 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2011 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2010 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2009 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2008 uutisiin pääset tästä

Vuoden 2007 uutisiin pääset tästä


Tiina Hentunen, Kirkkoharjuntie 4, 73600 Kaavi, 040 7449036, tiina.hentunen(at)cainnech.net