Etusivu

Esittely

Irlanninsusikoirat

Cirneco dell'etnat

Uutisia

Pentuja

Pentueet

Muistoissa

Yhteystiedot


Uutisia vuodelta 2008


14.12. Voittaja näyttely

Käytiin Mellan kanssa voittaja näyttelyssä, tuloksena VAL ERI. Oli kiva taas nähdä kaikkia. Kiitos jälleen mukavasta matkaseurasta Johanna ja Marjo.


15.11. Mellan silmätarkastus

Mella kävi tänään silmätarkastuksessa Kuopiossa ja sai terveen paperit myös tältä osalta. Mellan polvethan tutkittiin ja sydän kuunneltiin jo aiemmin syksyllä.


31.10. Moira

Kävimme töiden jälkeen hakemassa perheeseemme uuden jäsenen pitkään odotetun ja kaivatun irlistytön Moiran (Sapwood's Well Who Knows) Valkeakoskelta. Muutama päivä menee nyt totutellessa uuteen perheenjäseneen, mutta ainakin näin alkuun Moira on kotiutunut hyvin. Kiitos Marika tästä suloisesta pikku tytöstä.Lisää kuvia Moirasta Moiran omilla sivuilla.


25.10. Seinäjoen näyttely

Kävimme Mellan kanssa Seinäjoen näyttelyssä, jossa Jarmo Vuorisen arvosteltavaksi oli ilmoitettu 11 cirnecoa. Mella hienosti VAL ERI1 PN1 ROP ja cacib.

Kiitos Marjolle matkaseurasta.


5.10. Davinin luonnetesti

Tänään kävimme Davinin kanssa luonnetestissä Maaningalla. Testi meni aika pitkälti niin kuin olin ajatellutkin sen menevän, ei siis tullut mitään suuria yllätyksiä. Kokonaispisteitä Davin sai 73, tarkemman pistejakauman näkee Davinin tuloksia sivulta.


13.9. Kalakukkomaastot

Mella kävi kokeilemassa maastojuoksua Kuopion Kalakukkomaastoissa. Valitettavasti Mella hukkasi vieheen ja keskeytti. Harjoitukset siis jatkuvat. Nyt pidetään talvitauko ja mietitään juoksuhommia ehkä uudestaan ensi kesänä.


12.9. Mella terveystarkastuksissa

Mella sai terveen paperit polvien (0/0) ja sydänkuuntelun (ei sivuääniä) osalta. Mellan silmät tutkitaan myöhemmin syksyllä.


16.-17.8. Kouvolan ja Heinolan näyttelyt

Mellan kanssa oltiin lauantaina sateisessa Kouvolan näyttelyssä. Tuloksena EH, tuomarina Leif Lehmann Jörgensen, Tanska. Davin jäi valitettavasti sairastamaan kotiin.

Näyttelyviikonloppua jatkettiin sunnuntaina Heinolan näyttelyssä, jonne oli ilmoitettu kaksi cirnecoa. Cirnecot arvosteli tuomarimuutoksen jälkeen Maija Mäkinen. Mellan tuloksena hienosti ERI1 PN1 ROP, sert ja FIN MVA! Ikäähän Mellalla on ruhtinalliset 2v 2pv. Kiitos Annikki tästä pienestä suloisesta prinsessasta.


Kuva: Johanna Kaikko

Erityisesti kiitos Johannalle kivasta seurasta näyttelyviikonlopun aikana. Kiitos seurasta myös Minnalle, Tiinalle ja Tanjalle.


9.8. Tornion näyttely

Mella matkasi Annikin kanssa Tornioon näyttelyyn. Kolme Cirnecoa arvosteli tuomarimuutoksen jälkeen Hannu Talvi. Mella hienosti NUO ERI1 PN1 ROP, sert ja cacib. Kiitos Annikki.


1.-3.8. Kuopion näyttelyt

Olimme Davinin ja Mellan kanssa kaikkina kolmena päivänä Kuopion näyttelyissä.

Mellan tuloksena nuorten luokasta perjantaina NUO ERI1 PN3 sert, tuomarina Zlatko Kraljic, Kroatia. Lauantaina NUO ERI1 PN4 v-sert tuomarina Jukka Kuusisto, Suomi. Sunnuntaina NUO ERI2 PN4, tuomarina Saija Juutilainen, Suomi. Kiitos Annikille ja Marjolle Mellan hoitamisesta ja esittämisestä perjantaina.


Perjantain sertivoittaja kuva: Marjo Lampela

Davinin tuloksena avoimesta luokasta perjantaina EH3, tuomarina George Kostopoulos, Kreikka. Lauantaina ERI1 ja sert, tuomarina Ove Germundsson, Ruotsi. Sunnuntaina H, tuomarina Jose Homen de Mello, Portugali. Kiitos Johannalle ja Tommille Davinin hoitamisesta ja esittämisestä perjantaina.


Lauantain sertivoittaja kuva: Sinttu Ruuskanen

Lauantaina turistina näyttelyssä oli Davinin poika "Taavi" (Gemmish Cocidius), oli kiva nähdä hienoksi pojaksi kasvanutta Taavia omistajineen.

Kuvassa isä ja poika, kuvaajana Minna Kukkonen.

Inka kävi Vespinan kanssa sunnuntaina lapsi ja koira kilpailussa päästen hienosti kymmenen parhaan joukkoon noin neljästäkymmenestä kilpailijasta. Kiitos Annikille Vespinan lainasta.
6.7. Maailmanvoitajanäyttely, Tukholma

Kävimme Mellan kanssa Tukholmassa maailmavoittajanäyttelyssä, jonne oli Paolo Dondinalle ilmoitettu 33 cirnecoa. Mellan tuloksena NUO ERI 3. Matkustimme samaa matkaa Marjon kanssa ja mukana meillä oli neljä cirnecoa.

kuvassa vasemmalta Dina (Iosono Divina), Isla (Are But Not's Eternal Embrace), Mella (Vespinja's Caramella) ja Onni (Vespinja's Dorian).

Kiitos Marjolle mukavasta matkaseurasta, otetaan pian uusiksi.


22.6. Rovaniemen näyttely

Olimme Mellan ja Davinin kanssa Rovaniemellä näyttelyssä. Davin hienosti ERI1 PU4, irlikset arvosteli Jo Schepers,Alankomaat. Mella sai tyytyä EH:n, cirnecot arvosteli Tuula Savolainen.


7.6. Pieksämäen näyttely

Käytiin Mellan kanssa Pieksämäellä näyttelyssä. Cirnecoita oli ilmoitettu viisi, joista Mella hienosti NUO ERI1 PN1 VSP ja sert, tuomarina Markku Mähönen.

17. ja 18.5. Joensuun näyttelyt

Tänä viikonloppuna oltiin Mellan ja Davinin kanssa molempina päivinä Joensuussa näyttelyssä.
Lauantaina oli kaikkien rotujen näyttely. Ove Germundsson Ruotsista antoi Mellalle tänään EH1:n. Irlikset puolestaan arvosteli Zeev Trainin Israelista, joka antoi Davinille EH2:n.

Sunnuntaina cirnecot arvosteli Cristian Vantu Romaniasta, Mellan tuloksena ERI 1 PN 2 sert ja vara cacib. Irlikset arvosteli Annukka Paloheimo ja Davinin tuloksena EH 3.


4.5. Viitasaren ryhmänäyttely

Tänä viikonloppuna oli vielä juoksukisojen lisäksi Viitasaaren ryhmänäyttely, jossa käytiin pyörähtämässä Mellan kanssa sunnuntaina. Tuloksena tällä kertaa EH, tuomarina Tuula Savolainen.


3.5. Kajaanin maastot

Tänään Mella kävi ensimmäistä kertaa kokeilemassa maastojuoksua kisoissa. Alkuerä menikin hienosti ja Mella sai pisteitä peräti 241. Finaalissa valitettavasti sisko kiinnosti viehettä enemmän ja Mella sai diskin. Nyt Mella sitten vielä aikuistuu kotona jonkin aikaa ja kokeillaan syksyllä uudestaan.


kuva: Petri Hynynen
27.4. Vaasan näyttely

Pyörähdettiin Mellan kanssa Vaasan näyttelysssä. Mellan tulos tänään oli ERI2 PN4 v-sert.
Näyttelyyn oli ilmoitettu kuusi cirnecoa Latvialaisen Rita Kadike-Skadinan arvosteltavaksi.
Onni (Vespinja's Dorian) oli PU1 ja ROP ja Isla (Are But Not's Eternal Embrace) oli PN1 ja VSP. Onnittelut Marjo, Marita ja Annikki.


20.4. Jyväskylän näyttely

Tänään käytiin Mellan kanssa Jyväskylän näyttelyssä, jossa kuusi cirnecoa arvosteli Kari Järvinen. Mella NUO ERI 2 PN 3 ja v-sert. Mellan siskon Sissin (Vespinja's Carezza) ollessa PN 1 ja ROP. Onnittelut vielä kerran Sissille, Lauralle ja Annikille.
Dina (Iosono Divina) oli jälleen ROP-pentu. Onnea jälleen myös Dina, Marjo ja Inka & Erja.


19.4. Kiuruveden näyttely

Tänään oli Kiuruveden ryhmänäyttelyssä Harto Stockmarin arvosteltavana kaksi cirnecoa. Mella (Vespinja's Caramella) NUO ERI 1 PN 1 ROP ja sert. Hyvän ystäväni Marjon koiran Dinan (Iosono Divina) ollessa ROP-pentu. Onnea Dina, Marjo ja Inka & Erja.


kuva: Petri Hynynen
12.4. Tapahtumapäivä

Tänään olimme Kurkimäessä SSVH:n tapahtumapäivässä, koiria ja ihmisiä oli paikalla ihan kivasti.
Samalla oli myös Pohjois-Savon alueen irlistapaaminen.Kuvia päivästä löytyy täältä

Kiitos kaikille paikalla olleille kivasta seurasta.


24.3. Lappeenrannan näyttely

Eilen olimme Mellan kanssa Lappeenrannan näyttelyssä, jossa cirnecot arvosteli Paula Heikkinen-Lehkonen. Mellan tuloksena NUO ERI1 PN3 v-sert ja v-cacib.

Davin jäi tällä kertaa kotiin.


2.3. Taavia katsomassa

Kävimme tänään Lieksassa katsomassa Davinin ja Taran pentueen ainokaista, "Taavia".
Poika on todella suloinen pikku riiviö.

Gemmish Cocidius (Gogamagog's Well Done & Fernmark Ishtar)

28.2. Sivuillani uusi osoite

Sivuni ovat muuttaneet uuteen osoitteeseen. Päivitän sivujani enää tänne. Vanhat sivut ovat paikoillaan vielä jonkin aikaa.

Samalla vaihtui myös sähköpostiosoitteeni, joka on nyt tiina.hentunen(at)cainnech.net. Vanhaan sähköpostiosoitteeseen lähetetyt postit tulevat kyllä perille myös.


17.2. Savon Seudun Vinttikoiraharrastajat ry:n vuosikokous

Mella (Vespinja's Caramella) palkittiin Savon Seudun vinttikoiraharrastijien kevätkokouksessa Vuoden 2007 Paras Pentu palkinnolla.


2.2. Enon näyttely

Mellan (Vespinja's Caramella) kanssa aloitettiin tämä vuosi Enon näyttelyssä, jossa Mella NUO EH1, tuomarina Leni Finne.


6.1. Kajaanin näyttely

Tämä vuosi alkoi Kajaanin näyttelyllä, jossa käytiin Davinin (Gogamagog's Well Done) kanssa, tuloksena AVO EH3.


Edelliselle sivulle


Tiina Hentunen, Kirkkoharjuntie 4, 73600 Kaavi, 040 7449036, tiina.hentunen(at)cainnech.net